Referenser

Vi tog hjälp av CDESIGN när vårt hus legat ute till försäljning utan att bli sålt. Camilla kom med förslag på förändringar som vi själva kunde göra och kompletterade sedan med möbler och inredningsdetaljer. Någon vecka senare var huset sålt.

Vi kan verkligen rekommendera CDESIGN. Hon gjorde ett j-vla bra jobb!

Tommy Näslund

”Under åren har vi använt oss av CDESIGN vid upprepade tillfällen och i olika sammanhang och känt ett stort förtroende för att våra önskemål och förväntningar ska uppfyllas. Vilket de också gjort. Bland annat har vi gett CDESIGN i uppdrag att inreda delar av vårt eget och några av våra hyresgästers kontor. Vi har beställt både förslag på möbler, tapeter, gardiner, färger och även själva möbleringen, uppsättningen och målningen. Vi har för kunders räkning även låtit CDESIGN styla objekt inför uthyrning och låtit andra kunder använda sig av företagets tjänster för till exempel färgsättning.

Mitt intryck av Camilla Thelin är att hon är effektiv, skicklig, lyhörd och har ett rakt och tydligt sätt att kommunicera vilket matchar oss väldigt bra. Hon är dessutom flexibel, har ett bra nätverk av underleverantörer och tar helhetsansvar för projekten när vi önskar det. Den servicen uppskattas mycket.”

Ragnhild Backman, vd för Backmans Fastighets- och Företagsutveckling AB i Örnsköldsvik


”Jag och min man sålde vårt hus och skaffade en lägenhet. Vi ville behålla en del av våra möbler men ha hjälp med att utforma inredningen och välja färger, tapeter och tyger för att sätta vår personliga prägel på vårt nya boende.

Vi kontaktade CDESIGN och Camilla Thelin kom till vårt hus. Tillsammans gick vi igenom våra tankar och förmedlade våra känslor inför flytten till henne. Sedan besökte vi den tomma lägenheten så att Camilla fick se ytor, ljusinsläpp och bilda sig en uppfattning om möjligheterna. Därefter fick vi förslag på en helhet som vi gillade skarpt.

Camilla valde färger som kändes som våra, hon tog fram fondtapeter och tyger som vi blev förtjusta i. Vi fick omedelbart en bra personkemi och kände att hon förstod oss perfekt. Hon jobbade också snabbt och med en glädje som smittade.

Vi kan varmt rekommendera CDESIGN.”

Ewa Nylander, Örnsköldsvik


”Vi har anlitat CDESIGN för homestyling av både representativa lägenheter och fastigheter inför försäljning. Det har ofta varit ganska snävt om tid och våra krav på både professionalism, hög kompetens och snabbt agerande har varit tydliga. De kraven har uppfyllts och vi har alltid varit nöjda med allting.

Camilla Thelins förståelse för varje uppdrag och vad som varit viktigt att lyfta fram, har varit utomordentlig.

Hon arbetar effektivt och gör vad vi kommit överens om, utan att det behöver ske ständiga kontakter under processens gång. Som uppdragsgivare känner vi oss trygga med henne.

Något vi också uppskattar är hennes sätt att variera sina objekt så att de blir personliga och unika. När våra köpare frågat om de får köpa möblerna också, då har vi verkligen känt att homestylingen gjort ett starkt intryck.”

Annacarin Holmgren, fastighetsmäklare och ägare av Fastighetsbyrån i Örnsköldsvik


”Vi hade ett personalrum som var i stort behov av en ansiktslyftning. Det behövdes nytt golv, nya möbler, nya gardiner, nya tapeter… ja, allting. Plus att vi hade ett nytt kök stående som vi ville montera in och som skulle passa in i den nya inredningen.

CDESIGN fick uppdraget att komma med förslag och vara projektledare för hela projektet. Det enda vi stod för själva var det elektriska jobbet.

Processen blev mycket smidig och de idéer som vi fick var alla väldigt genomtänkta och kreativa. Jag var personligen också imponerad av Camilla Thelins noggrannhet med detaljer. Som uppdragsgivare är sådant någonting som skapar stort förtroende.

Det färdiga resultatet är vi mycket nöjda med. Både vi i ledningen och vår personal trivs bättre i personalrummet nu och vi kan vara stolta över lokalen när vi har kunder på besök och bjuder på fika. Så var det inte tidigare.”

David Sjöblom, vd för Sjöbloms Sjukvårdsutrustning AB i Örnsköldsvik.