Homestylinguppdrag

Hur märker en potentiell köpare av en styling?

Få personer köper en lägenhet/villa som en ren investering, det stora flertalet köper sitt hem efter att fått en bra ”känsla” redan i entrén. Vad den ”känslan” sedan beror på är olika från person till person.
Ett hem som har homestylats är fräschare och man får fram rummen/huset på bättre sätt än annars. Om det är övermöblerat eller om man har för mycket konst på väggarna samt för rörigt på bilderna så ser ju inte köparna potentialen. Nu är det ju den som kommer dit eller den som tittat på hemnet som ska se möjligheterna i den nya bostaden. Därför ser man till att inte ha övermöblerade rum, lagom med tavlor på väggarna, släpper in så mycket ljus i bostaden som möjligt m.m. Allt detta gör man för att inte störa kundens första intryck av lägenheten/villan.

Varför ska man välja homestyling?

Idag är det bara några sekunder som man får på sig att få husköparna på kroken, det gäller att visa upp sitt hus på bästa sätt. På hemnet sortera man ganska snabbt bort de husen som inte är till sin fördel.

Vad ska vi ta bort och hur visar vi detta?

Det är då CDESIGN kommer in och talar om och går igenom vad som ska göras i varje rum, för att få fram huset /lägenheten på bästa sätt och få så många som möjligt intresserade av ert hus/lägenhet.

Alla tjänar på en homestyling

Mäklaren blir nöjd av att få fler intresserade av huset/lägenheten som kan resultera i budgivning och få dit fler folk som vill köpa hus och kunna visa fler object, husägarna vill ju alltid få ut så mycket som möjligt på sitt hus och helst lite över av utgångspriset. CDESIGN vill gärna hjälpa till och se till att objektet visas på bästa möjliga sätt och är jättetacksam att kunna hjälpa till i den här processen.
Dessutom är kostnaden för homestyling avdragsgillt och tas upp under ”Utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K6/K5.
VARFÖR INTE!

Konsultation

Muntlig konsultation om objektets möjligheter inför försäljning.
Ni får besök av mig som utifrån er bostads förutsättningar lämnar förslag på förändringar ni själva kan göra inför försäljningen/visningen.
Pris från 1 875 kr.

Homestyling Brons

CDESIGN ser över inredningen och arrangerar möbler och inredningsdetaljer för att lyfta fram det bästa inför försäljningen, med BOSTADENS BEFINTLIGA MÖBLER. Jag utför ommöblering, plockar undan möbler, mattor, accessoarer för att lyfta fram ljus och rymd och er bostad direkt på plats. Tips på vad du kan göra för att lyfta din bostad ännu mer.
Pris från 8 000kr

Homestyling Silver

Som BRONS ovan med tillägg av inredningsdetaljer så som textil, överkast, kuddar, ljuslyktor, mattor, tavlor m.m. Allt för att lyfta fram huset/lgh på bästa möjliga sätt och få så många som möjligt att komma till just er visning.
Pris från 21 000 kr

Homestyling Guld

CDESIGN möblerar upp ert tomma object med smakfull inredning inför försäljning. Så som bord, stolar, lampor, sängar, textilier, lampor m.m
Pris från 30  000kr

Samtliga priser är exkl.moms samt milersättning kan förekomma.

Jag erbjuder även mäklarfirmor homestyling.
PRIS ENLIGT ÖVERENSKOMMELSE
(Beroende på omfattning och husens storlek.)
Kontakta mig så berättar jag mer.