Här visar jag upp mina egen designade produkter under varumärket CDESIGN Collection. Jag har mina rötter här i Höga Kusten och hämtar min inspiration när jag rör mig med löparskorna på i Skuleskogens nationalpark, eller i bilen på väg mellan olika uppdrag i min inredningsfirma. Naturen finns alltid nära och kallar på min uppmärksamhet.

Idén till Höga Kusten-smycket föddes under ett stopp för mat på Hotell Höga Kusten, vid Höga Kustenbron, och landade i en skiss en försommarkväll hemma på altanen i Köpmanholmen. Resultatet ser du på bilderna, ett unikt och personligt smycke tillverkat genom remake av spillbitar i plexi. Det hänger i en silverkedja från en lokal butik i Örnsköldsvik där jag en gång jobbade.

Det här smycket är ett uttryck av min längtan att få skapa något eget. En längtan jag känt under alla år som inredningskonsult. Den längtan blev till ett smycke som rymmer min känsla för Höga Kusten och för färg och form. Det här är bara början på min dröm om en egen kollektion.

Förutom inrednings- och homestylinguppdrag desginar jag egna produkter. Sedan tidigare finns kuddar inspirerade av naturen i Höga Kusten (se nedan). Höga Kusten-smycket är det första smycket i CDESIGN Collection.

Är ni intresserade av att produkter från CDESIGN Collection?
Gå till min webbutik >>
Eller hör av er till mig:

Telefon: 070-527 00 15
E-post: camilla@cdesign.nu